Skip to content
×

Ota yhteyttä

Täytä yhteydenottolomake, niin olemme yhteyksissä!
Lomakkeen lähetyksessä tapahtui virhe! Suosittelemme lähettämään yritykselle sähköpostia.
Aihe
Nimi:
Sähköpostiosoite:
Viesti:

Kiitoksia yhteydenotosta!

Silvadrones Oy

Osasto: C110
010 3199 980
info@silvadrones.fi

Silvadrones Oy on Suomen ensimmäinen yritys, joka käyttää ruiskudroonia metsänhoitoalalla. Toteutamme metsätilojen boorilannoituksia koko Suomen alueella.

Metsän tulevaisuus on ilmassa!

Vieraile sivustolla

Silvadrones Oy on Suomen ensimmäinen yritys, joka käyttää ruiskudroonia metsänhoitoalalla. Toteutamme metsätilojen boorilannoituksia koko Suomen alueella.

Metsän tulevaisuus on ilmassa!

Image

Mikä boorinpuutos?

Boorinpuutos on metsän yleisin hivenravinnepuutos, jota esiintyy erityisesti metsitetyillä pelloilla ja vanhoilla kaskimailla. Tyypillisimpiä seurauksia boorin puutteesta ovat erilaiset kasvuhäiriöt: puun latvakasvaimen kehityksen häiriintyessä latva haarautuu useiksi sivulatvoiksi. Kun puu ei pysty kasvamaan pituutta, se alkaa pensastumaan. Boorinpuutos voidaan korjata vain lannoittamalla.

Boorilannoitus on metsän terveyslannoitus, joka korjaa ravinnepuutoksen ja elvyttää metsäsi luonnolliseen kasvuun. Tulokset näkyvät jo heti seuraavalla kasvukaudella ja lannoituksen vaikutukset ovat pitkäkestoisia. Boorilannoitus kasvattaa metsääsi sekä sen arvoa.

Vaihdoimme lintuperspektiiviin

Perinteisen reppuruiskun sijaan työkalumme boorilannoitukseen on ruiskudrooni, jolla saavutetaan nestemäiselle boorilannoitteelle erinomainen levitystasaisuus ja -tarkkuus kaikissa maasto-olosuhteissa. Ruiskudroonilla boorilannoite saadaan levitettyä erittäin tarkasti ja tasaisesti, sillä laite noudattaa etukäteen avoimen metsävaratiedon pohjalta tehtyä lentoreittiä senttimetrien tarkkuudella. Droonia lennätetään vain muutama metri latvuston yläpuolella, joten lannoite menee juuri mihin pitääkin eikä karkaa tuulisellakaan säällä naapurin puolelle.

Image

Palvelumme on metsänomistajalle vaivaton

Toteutamme boorilannoitukset Avaimet käteen -palveluna. Kun lannoituksesta on sovittu, suunnittelemme lentoreitit etukäteen sekä tarvittaessa haemme Kemera-tuet. Kun lannoituksen aika koittaa, saavumme paikalle pakettiautolla, jossa kulkee mukana kaikki tarvittava. Metsänomistajana olet tervetullut seuraamaan lannoitusta. Lannoituksen jälkeen lähetämme lannoitusraportin sekä laskun.

Katso havainnollistava video vierestä!

Katso lisää kuvia alla olevasta kuvagalleriasta!